Navigatie

PRIVACYVERKLARING

Diniemini                   25-05-2018

Privacy policy

Diniemini respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Ik gebruik je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zal ik deze gegevens uitsluitend gebruiken met je toestemming.

Diniemini gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

·         Als je een bestelling plaatst, heb ik je naam, e-mailadres en (aflever)adres nodig om een factuur op te maken, je bestelling uit te voeren en je van het verloop daarvan op de hoogte te houden, je boeking te bevestigen.

·         Betaling van je bestelling verloopt via Mollie (met uitzondering van betalen bij afhalen waarbij betaling via Izettle of cotant loopt).

o    Voor betaling via Mollie zijn je naam en betaalgegevens nodig. Betaling gebeurt via de beschermde omgeving van je eigen bank.

o    Betaling via Izettle gebeurt via een pinapparaat.

·         Na de ontvangst van je bestelling ontvang je, een bevestiging van betaling en de order.

  • Als je reageert op een actie of prijsvraag, vraag ik je naam en e-mailadres. Deze gegevens heb ik nodig om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken en de respons op de marketingacties te meten. Ook heb ik voor het versturen van de prijzen aan de winnaars of eventuele actieproducten de adresgegevens nodig.
  • Voor het adverteren op Facebook en Instagram maak ik gebruik van de gegevens (land, geslacht, leeftijd) die over jou bekend zijn bij Facebook en Instagram. Deze gegevens helpen mij om de advertentie te laten zien aan die personen voor wie mijn producten interessant zijn. Deze gegevens zijn algemeen en niet terug te leiden tot jou als persoon.

Samenwerking met derde partijen

Diniemini werkt samen met de volgende partijen:

·         My Parcel/ PostNL ontvangt je naam, adresgegevens en e-mail adres voor het versturen van je bestelling alsmede om je op de hoogte te houden via de track & trace. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van My Parcel/ PostNL voor meer informatie.  https://assets.myparcel.nl/ui/documentatie/voorwaarden/MyParcel_Privacyverklaring.pdf

https://www.postnl.nl/privacy-verklaring/

·         Mollie/ Rabobank ontvangt je naam en adresgegevens voor het verwerken van de betaling. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van Mollie/ Rabobank voor meer informatie. https://www.mollie.com/nl/privacy https://www.rabobank.nl/particulieren/privacy/

·         Izettle ontvangt je naam en adresgegevens voor het verwerken van de betaling. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van Izettle voor meer informatie.

https://www.izettle.com/gb/privay-policy

·         Mijnwebwinkel is de host van deze webwinkel Alle gegevens die je via mijn webwinkel ter beschikking stelt worden opgeslagen op de servers van Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel heeft de benodigde beveilingstechnieken toegepast en het is de hen op grond van de verwerkingsovereenkomst verboden gegevens in te zien dan wel te verstrekken aan derde tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn.

·         Boekhouder ziet de persoonsgegevens van mijn klanten in voor het maken van de jaarafsluiting omzetbelasting aangifte. Hiervoor hebben ze de benodigde beveiligingstechnieken toegepast en het is de hen op grond van de verwerkingsovereenkomst verboden gegevens in te zien dan wel te verstrekken aan derde tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn.

·         Belastingdienst ontvangt je naam en adresgegevens voor het verwerken van de aangifte. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van de Belastingdienst voor meer informatie.

https://belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/niet_in_enig_menu/prive/privacy

·         Google Analystics wordt gebruikt om het gedrag van mijn bezoekers op mijn website te monitoren. Dit houdt in: bekeken wordt waar de bezoekers vandaan komen, hoelang ze op mijn website zijn, welke pagina ze bezoeken. Met als doel de website te optimaliseren. Hierin is Google Analystics de verwerker, we hebben alles in het werk gestelt om hierin uw gegevens optimaal te beschermen.

·         Facebook/ Instagram worden beiden gebruikt voor advertentie doeleinden. De advertenties worden opgemaakt aan de hand van een doelgroep bepaling. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van Facebook/ Instagram voor meer informatie https://www.facebook.com/about/privacyshield

·         WhatsApp wordt gebruikt om contact met de klant te hebben, tijdens het contact kunnen er persoongegevens gedeeld worden. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van WhatsApp voor meer informatie https://www.whatsapp.com/legal/?eea=1#privacy-policy

 

Daarnaast gebruikt diniemini cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorg ik er onder andere voor dat je bij een bezoek aan de website niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de website dus een stuk prettiger.

 

Cookies

Wat is een cookie?

Een cookie is een klein tekstbestand dat, bij je bezoek aan een website, naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen.

 

De verschillende typen cookies

Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies.

 

Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Hieronder vallen functionele cookies.

 

Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Hieronder vallen tracking cookies, sociale media cookies en marketing cookies.

 

Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies?

Deze website plaatst cookies om de volgende redenen:

 

Winkelwagen (functioneel): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen.

 

Cookie keuze (functioneel): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies.

 

Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen.

 

Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren.

 

Sociale media (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om sociale media pagina’s te ‘liken’. Deze button werkt door middel van code die van het sociale media kanaal zelf afkomstig is.

 

Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking.

 

Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen?

Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

 

Diniemini verkoopt je gegevens niet

Diniemini zal je persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling. Ook de door mij ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.

Bewaren van persoonlijke gegevens

Gegevens verstrekt ten behoeve van het verwerken van een bestelling, actie of prijsvraag worden maximaal 7 jaar bewaard.

Jouw gegevens inzien

Je hebt altijd het recht om de door diniemini opgeslagen persoonlijke gegevens op te vragen, te corrigeren en/of te laten verwijderen. Stuur hiervoor een email met je verzoek naar info@diniemini.nl. Via deze mail kun je ook contact opnemen als je bezwaar wil maken tegen de verwerking van je persoonlijke gegevens.

Autoriteit Persoonsgegevens

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) houdt toezicht op de naleving van de privacywetgeving. Heb je een klacht over het gebruik van je persoonlijke gegevens door Sien en Co en kom je er met mij niet uit? Dan kun je terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Datalek melding

Per 1 januari 2016 ben ik, als webwinkelier, verplicht om bij datalekken melding te maken bij de autoriteit persoonsgegevens. Een datalek is een beveiligingsincident waarbij er sprake is van toegang tot of vernietiging, wijziging of vrijkomen van persoonsgegevens zonder dat dit de bedoeling is. Bij een datalek moeten persoonsgegevens verloren zijn gegaan of onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens moet niet uit te sluiten zijn. In het geval van een dergelijke datalek zal ik mijn klanten hiervan ook op de hoogte stellen door middel van een e-mail.

Contactgegevens

Diniemini
Terbekeweg 52
8081 KW Elburg

Voor vragen, opmerkingen of andere zaken ben ik telefonisch bereikbaar van ma t/m vrij via WhatsApp 06-40268585. Buiten deze tijden en niet-telefonisch contact ben ik ook bereikbaar via:

info@diniemini.nl
WhatsApp 06-40268585

© 2016 - 2018 diniemini | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel