Navigatie

RETOURNEREN

Ik probeer altijd een goede kwaliteit af te leveren, maar het kan natuurlijk wel eens voorkomen dat een besteld product niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. In dat geval heb je het recht om je aankoop binnen 14 dagen te retourneren. (Dit geldt NIET voor in opdracht gemaakte producten omdat deze over het algemeen volgens de specifieke wensen van de klant gemaakt zijn!)

Informeer ons eerst over de retourzending, dit kan u doen d.m.v. ons een email te sturen (info@diniemini.nl). Geef hierin ook duidelijk de reden voor u retourzending aan en tevens u gegevens (naam/ adres/ ordernummer/ bankrekeningnummer). Diniemini zal u een bevestiging sturen, om de retourzending te accepteren.

Geretourneerde producten mogen NIET gebruikt of beschadigd zijn en dienen voorzien te zijn van het originele labeling en eventuele verpakking.

Verzendkosten voor retourzendingen komen voor rekening van de klant. Retourzendingen onder rembours worden NIET geaccepteerd evenals niet voldoende gefrankeerde retourzendingen. Indien het terug gestuurde artikel voldoet aan deze voorwaarden wordt het aankoopbedrag exclusief verzendkosten door diniemini binnen 3-5 werkdagen terug gestort op je rekening.

© 2016 - 2018 diniemini | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel